Utbildning

Internfeministisk träff

Internfeministisk träff 29/2

Lördag 29 februari anordnar vi en internfeministisk träff. Vi går igenom partiets nya internfeministiska handbok där bland annat trakasserier, hot och våld behandlas. Problemet med utövningen av härskartekniker och övningar i motverkan av dessa finns också på programmet.

Medverkande:
Carolina Gustafsson, partistyrelseledamot och ordförande för kvinnors organisering i Vänsterpartiet.
Kaj Raving, partistyrelseledamot.

Start med kaffe kl 09.30, seminariet startar kl 10.00 och håller på till ca kl 16.00. Vi bjuder på lunch. Lokal Svavelsticksgränd 17 i Jönköping (byte av lokal om många anmälda, de anmälda meddelas då om lokalbytet). Reseersättning till deltagarna, men lokalt ombeds man ordna samåkning där så är möjligt.

Dela den här sidan:

Kopiera länk