artikel

Valupptakt i Nässjö!

Kallelse till Länsträff och Valupptakt i Nässjö 18 september

Vi kommer att hålla till i Sörängens folkhögskola. Tiden för mötet är kl.18.00. Kaffe och smörgås ingår.

Eva-Britt Svensson kommer att vara där för att prata om EU-politiken. Vi kommer att diskutera landstingspolitiken. Politikområdena som kommer att diskuteras är vården, kollektivtrafiken, kulturen, infrastrukturen, miljön samt den regionala utvecklingen. Inga Jonasson kommer att hålla föredrag om landstingspolitiken. Kenneth Kindblom kommer att berätta om den regionala utvecklingen. Sussanne Schöblom kommer att berätta om länets miljöfrågor. Andreas Innab Tiger kommer att berätta om kulturen i länet. Vi kommer även att diskutera en gemensam valtaktik inför det kommande valen nästa år.

Vi ifrån distriktsstyrelsens sida hoppas att så många som möjligt vill vara med och delta i diskussionen.

Anmälan görs till Distriktskassören Andreas Innab Tiger via e-post: [email protected]

Med vänliga hälsningar

Mats Valsten, Distriktsordförande för Vänsterpartiet i Jönköpings Län

 

Kopiera länk