PS

Partiledarkandidater

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De fyra partiledarkandidaterna samlade ihop till presskonferens under fredagseftermiddagen för att presentera höstens turnéplan. Kandidaterna kommer tillsammans att åka runt om i landet för att göra det möjligt för partimedlemmarna att bilda sig en egen uppfattning om vem eller vilka som ska ta över efter Lars Ohly i januari 2012. Turnén startar 1 september i Stockholm och avslutas där 1 december.

– Det blir tre månader av intensivt resande, vilket vi alla ser fram emot. Vi vill att det ska vara en öppen och demokratisk process; visa vad vi vill och var vi står, så att kongressen – och i slutändan partiets medlemmar – kan göra sitt val, säger kvartetten i en kommentar.

Dagen inleddes med morgonsoffan i TV4 där de för första gången samlade sig officiellt tillsammans, i rollen som partiledarkandidater.

Turnéplan:

1/9 Stockholm, Katasalen ABF-huset kl 19.00 (arrangör: Flamman)

19/9 Malmö, Moriska Paviljongen i Folkets Park kl 18.00

29/9 Stockholm

2/10 Sörmland (ort meddelas senare)

9/10 Kommun och landstingsdagarna i Västerås

29/10 Norrköping

14/11 Göteborg

21/11 Umeå

27/11 Småland (ort meddelas senare)

1/12  Stockholm, Popvänstern

 

Kopiera länk