Debatt och insändare

Moderaterna – har principer men inte vågar stå för dem

Nyligen så lanserades den nya sajten www.partibidrag.se.

Sidan syftar på att det ska komma till en lag som säger att alla partierna måste redovisa vart dem får sina pengar ifrån, Vänsterpartiet har inget alls emot lagen utan lägger gärna ut sin redovisning för allmänhetens tillgång – dock är moderaterna av annan uppfattning.

Moderaterna vill inte redovisa sina partibidrag – varför? Ja, det har vi ju fått svar på mer eller mindre i alla fall dem har sagt i EKOT att det tillhör en del av valhemligheten –  Men varför är det så hemskt att visa vem/vilka det är som sponsrar partiet? Det känns här som att en hund ligger begraven…

Lite kuriosa är dock att under en intervju med Arkelsten, i ekot, så målade man upp att den som var bidragsgivare i partiet fick ”förmåner” varav Arkelsten utbrister ”Vad är det du insinuerar?!”

Sofia Arkelsten (M) uteblev från sajtens lansering, märkligt kan man tycka. Men det verkar som att moderaterna har principer kring partibidragen – men dem vågar inte stå för dem under press.

Nej, vi tycker det är märkligt att ett av Sveriges största parti har principer men inte vågar stå för dem när det väl gäller.

http://www.alliansfrittsverige.nu/2011/04/moderaternas-tystnad-om-deras-egna.html

Kopiera länk