Uncategorized

Vänsterpartiet i Jönköpings län slåss för ett hållbart, modernt och socialt Sverige!

Välfärden

Vi vill ha en gemensam välfärd där alla ska känna sig trygga! Vi tror inte på nedskärningspolitik, vi tror inte på konkurens i välfärden men vi tror att vi kan bygga världens bästa välfärd tillsammans!

Jämställdheten

Vi vill att alla skall kunna arbeta, oavsett tidsschema. Man ska inte behöva avstå ett arbete på kvälls eller nattid bara för man är ensamstående förälder – vi måste våga satsa låt oss ge Undersköterskan, Väktaren och industriarbetaren rätt till att arbeta!

Integritet

Vi vill inte ha mer övervakning av samhället med massa kameror och avlyssningstekniker! Vi tror inte att man ökar tryggheten genom att öka övervakningen av det vanliga folket, vi vill ha ett Sverige där rätten att vara privat är praxis!

Miljön

Vi vill att alla skall kunna välja miljön före vinstintresset. Vi tror på att skapa en attraktiv kollektivtrafik – som är gratis och ökad turtäthet! Vi vill ställa om samhället till mer miljövänligt och samtidigt skapa fler jobb – det kallar vi smart politik!

Detta och mycket mer brinner Vänsterpartiet för!

Var med och förändra till ett mer hållbart, jämställt och socialt Sverige.

Kopiera länk